Onze diensten.

Merel facilitair is gespecialiseerd in schoonmaak en Specialistische reiniging van kantoren, zorginstellingen, scholen, transport en retail. Daarnaast zijn wij al 25 jaar actief als koeriersdienst, met als specialisatie luchtvracht en mediadistributie

Schoonmaakonderhoud.


Dagelijks of periodiek schoonmaakonderhoud

Dagelijks of periodiek sanitaironderhoud

Levering sanitaire artikelen

 

Glasbewassing.

Traditionele glasbewassing

Telescoop glasbewassing

Dit brengt vele voordelen met zich mee. Zo zijn ladders en hoogwerkers tot +/- 14 meter niet meer nodig. Het is bovendien geschikt voor:

Glasgevels

Kozijnwerk

Kunstof gevelafwerking

Zonnepanelen

Zonnewering

Gevelreclame

Geluidswallen

Het osmosewater levert een streeploos resultaat en is daarnaast volkomen milieuvriendelijk. De kans op schade door ladders of vallend gereedschap is bovendien nihil.


Vloerreiniging & vloeronderhoud.


Bij merel facilitair  kunt u terecht voor schoonmaak en onderhoud van onder meer:

Linoleum en marmoleum vloeren

Natuursteen en siergrind vloeren

Tapijt(vloerbedekking)

Marmer en travertin vloeren

Industrievloeren

Sportzaal vloeren

Anti slip behandeling. Met name intensief gebruikte vloeroppervlakken dienen regelmatig te worden onderworpen aan vloerreiniging en/of vloeronderhoud. Dankzij periodieke vloerreiniging en regelmatig vloeronderhoud bent u verzekerd van:

Een schone en gezonde leef/werksituatie

Representatief uiterlijk van uw gebouw

Een lange levensduur van uw vloer


Koeriersdiensten en klein transporten.


Al sinds 1990 houden wij ons bezig met mediadistributie en koeriersdiensten. Met name door de crisis en doorgedraaide brandstofprijzen hebben wij dit op een laag pitje moeten zetten. Tegen bodemprijzen kan je geen kwaliteit leveren! In de huidige tijd durven we weer te investeren in materiaal en personeel. Onze auto`s zijn voorzien van track and trace, reclamevrij en uiteraard up to date navigatie. Uiterst ervaren chauffeurs maken het verhaal af. Goed geregeld onder onze vleugels!